TAPACIRANJE NAMEŠTAJA

Baštenske garniture i stolice

Bastenske garniture i stolice

Baštenske garniture i stolice učiniće Vašu baštu ili terasu mestom uživanja i odmora. Uz našu malu pomoć napravite sebi udoban kutak u kome ćete uživati svakodnevno.

Ukoliko imate garnituru od ratana, ljuljašku ili bilo koje vrste stolica, možemo Vam napraviti udobne jastuke koji će na najbolji način upotpuniti osećaj uživanja. Takođe nudimo izradu lazy bag vreća koje su mnogima prva pomisao kada se pomene opuštajući odmor uz zalazak sunca.

Ugostiteljima koji žele da unaprede svoj posao izborom kvalitetnih jastuka, navlaka, draperija, stolnjaka, lazy bag vreća, dajemo posebne pogodnosti uz zasigurno najbrži rok isporuke.

Stojimo Vam na usluzi da svojim znanjem i iskustvom realizujemo Vaše zamisli.

U zavisnosti od Vaše ideje, jastuke izrađujemo u dva tipa punjenja i od pet različitih tvrdoća sunđera, što zaista daje prostora u preciznom određivanju udobosti jastuka. Ako na sve to dodamo da je za završnu tkaninu moguće izabrati od raznih vrsta štampanog pamučnog platna do mebl štofa i eko kože, onda je jasno da su mogućnosti velike, a izbor samo Vaš.

Lazy bag vreće su dimenzija Ø 80x130 cm, a možemo ih korigovati i prilagoditi nekoj određenoj dimenziji i obliku. Izađuju se najčešće od šoteksa, eko kože ili mebl štofa u desetak boja.