TAPACIRANJE NAMEŠTAJA

Tapetarska radnja SZR Sofa

Restauracija, tapaciranje i presvlačenje nameštaja spadaju u vrstu ručnih zanata koji su traženi čak i u ovo moderno doba.

Presvlačenje je proces kada imate komad nameštaja koji je u dobrom stanju i kome je potrebno promeniti samo materijal. Ukoliko je, ipak, potrebno promeniti nešto od unutrašnjeg materijala taj proces se naziva restauracija. Oba ova posla zahtevaju veštine profesionalnog tapetara. Koristeći moderne materijale sa tradicionalnim veštinama, mi Vam možemo pružiti rezultate koji su bolji i od originalnih. U rukama profesionalaca dobijate kvalitet koji je danas teško naći.

Koristeći Vaš stari nameštaj možemo napraviti moderne, unikatne komade koji se skladno uklapaju u Vaš životni prostor. Kada govorimo o nameštaju koji odražava Vaš individualni stil, mi uzimamo u obzir sve zahteve i dizajn. Naši klijenti su uključeni u celokupan proces izrade - od konsultacija, dizajna pa sve do same proizvodnje, što nama ostavlja dovoljno vremena da Vaš konačni izbor pretočimo u stvarnost..

Nudimo nameštaj koji je skrojen za Vas, Vaš način života, Vašu porodicu, Vaš posao. Cilj nam je da postanemo pouzdan partner i da Vam svojom ponudom, uslugom i savetima pružimo pomoć u obogaćivanju enterijera.

Mi verujemo da bi nameštaj trebalo da bude dugoročna investicija i zaveštanje jedne generacije drugoj.

Ne zaboravite - mogućnosti su beskonačne.